• +45 6078 7600
  • Man - Fre: 09:00 - 18:00

Administrator startside

Også kaldet administration overblik

booking admin menu linkTryk på det orange menupunkt, for at komme til Admin-startsiden. Siden er centralnerven for dit bookingsystem, det er her du har overblikket over de kommende reserveringer, både tættest på i tid, og på den lange bane: 1 md, 3 mdr eller flere.

Når du er i direkte kontakt med en kunde, og modtager en reservering som du skal plotte ind, er det også her på overbliks-siden, du starter med at oprette tidsreserveringen - mere om det senere.

Overblikket - 3 i en siden

Der er 3 funktioner på overblikssiden: De nærmest-kommende opgaver, kalenderoverblik med mulighed for at rette i reserveringer, og oprettelse af nye tidsreservationer.

Lav din egen opsætning

dropdown bookadmin indstillinger Du kan ændre rækkefølgen, og antallet af de enkelte elementer via siden Indstillinger (Dropdown-menuen med dit firmanavn, det næstnederste menupunkt).
På hjælpesider går vi ud fra standard, hvor kommende er øverst, kalender med 3 mdr. er midt i, og reserveringer nederst.

Nærmestkommende opgaver

De nærmestkommende opgaver, er dine næste aftaler, som du har med dine kunder - de vises i den rækkefølge som du har valgt i Indstillinger. Du kan rette og tilføje i tidreservationer ved at klikke et vilkårligt sted på aftalen.

rediger reservation topbilledeRediger en reservation

Vi gennemgår, hvordan du redigerer en reservation på rediger en reservation - siden, da du har så mange muligheder, og beskrivelsen derfor kræver sit eget punkt.

Kalenderen

Kalenderen viser nuværende måned, og de to næste, med mindre du ændrer antallet i Indstillinger. Du kan se på farverne hvis der er dage med tidsreservationer. Klik på en dag med en reservation, og dagens reservationer vil blive vist under kalenderen.

overblikket 3mdr kalender

De sidste ledige tider på den valgte dag vises lige under kalenderen, og derefter de reserverede tider og valgte ydelser. Klik på en vilkårlig reservation for at redigere den.

overblikket viser dagens oevrige bookinger

Oprette en ny reservation

Du vil stadig skulle oprette tider for kunder, selvom kunderne nu har muligheden for selv at gøre det via 24d.dk. Kunder bestiller ved skranken, eller ringer hvis de ikke er trygge ved at benytte internettet. Men med 24d.dk er det betydeligt hurtigere at lave en tidsreservering for en kunde, og er det en tilbagevendende kunde er det endnu hurtigere.

overblikket start ny tidsreservering

Første trin: vælg den korrekte serviceydelse som kunden ønsker. Du finder alle de ydelser som du tilbyder i dropdown-menuen. Det er vigtigt du vælger serviceydelse først, da siden skal opdatere efter dit valg. (og dermed vil andre valg blive slettet)

Andet trin: Vælg en dato i kalenderen hvor der er åbent, og der er ledige tider.

overblikket valgt dato vaelg tidspunkt

Tredie trin: Vælg en ledig tid i tidslinien som er dukket op. - herefter vil siden skifte til et nyt udseende.

Du bliver nu præsenteret for en side, hvor du skal indtaste kundedata osv.

Opret reservation

Vi gennemgår denne side på tilføj en reservation - siden, da du har så mange muligheder, og beskrivelsen derfor kræver sit eget punkt.

 

 

adminmodulets startside

BookingPortalen 24d.dk    Kontakt    Copyright © 2020 - 2025   Icode.dk