• +45 6078 7600
  • Man - Fre: 09:00 - 18:00

Serviceydelser

Viser en liste over alle dine serviceydelser på 24d.dk

Når du starter en ny kalender op, skal du tilføje alle serviceydelser du tilbyder dine kunder, og som kunderne kan booke tider til online.

serviceydelse tilfoj fra liste

Tilføj fra listen

Langt de fleste serviceydelser de forskellige servicefag tilbyder, findes i systemet og er oprettet i forvejen. Du skal derfor ikke starte helt fra bunden med at finde på en beskrivelse, finde et egnet billede osv.

Du vælger en serviceydelse fra listen, ved at trykk på knappen ny og vælge  tilføj eksisterende.

En ny side kommer frem som viser flg.

serviceydelse tom selectorboks tryk her

Når du trykker på den tomme dropdown-bjælke vises en dropdown-liste med samtlige serviceydelser, som du endnu ikke har tilføjet til dit udvalg af serviceydelser.

servicelist dropdown selectionVælg en eller flere serviceydelser som du ønsker at tilbyde i din online booking kalender.
Tryk Gem eller Gem Luk for at gemme dine valg.

gem gemluk luk knap

Når du har gemt, kan du efterfølgende tilføje dine egne tekster, dine egne priser og den korrekte varighed af hver enkelt serviceydelse som du tilføjede.
det gør du ved at klikke på den enkelte serviceydelse.

Opret en ny serviceydelse

Skal du oprette en serviceydelse, som ikke findes blandt de eksisterende serviceydelser, gør du følgende:

Vær sikker på at der ikke findes en tilsvarende i forvejen, måske med et lidt anderledes navn. Findes en tilsvarende serviceydelse, men prisen eller varigheden af ydelsen er anderledes end, den du tilbyder, skal du benytte den eksisterende, og efterfølgende tilrette pris og varighed til dine specifikationer.
Da vi ikke ønsker dubletter i systemet, da det skaber uoverskuelighed, og du risikerer at få den pågældende serviceydelse slettet, når systemet opdager det er en dublet.

serviceydelse opret ny

Næste trin: Opret en serviceydelse

Serviceydelser min liste

BookingPortalen 24d.dk    Kontakt    Copyright © 2020 - 2025   Icode.dk