• +45 6078 7600
  • Man - Fre: 09:00 - 18:00

Indstillinger

admin dropdown menuIndstillinger for - admin startside

Du kommer frem til Indstillinger ved at åbne dropdown-menuen lige under dit firmanavn i højre side af menulinien.
Menupunktet - Indstillinger - er det næst-sidste menupunkt i dropdown.

 

Fremtidige opgaver

fremtidige opgaver detalje

Vis de næste (max) her sættes det max-antal nærmest-kommende opgaver som skal vises på Startsiden øverst. Det gælder aftaler som er booket via Bookingportalen, både aftaler oprettet af dine kunder, og aftaler som du har tastet ind i systemet. Du kan vælge mellem 5, 10, 15, 20 og 50. Standard er 5. Prøv dig frem, du kan til enhver tid ændre antallet

Rækkefølge Vælg hvorledes du vil vise de nærmest-kommende opgaver. Tidligst til fjernest, viser de opgaver som er tidsmæssigt tættest på først. Fjernest til tidligst viser først de opgaver som tidsmæssigt af det valgte antal ligger længst væk-

Listeposition Vælg mellem at få vist de nærmest-kommende opgaver øverst på startsiden, eller nederst på startsiden.

Kalender

kalender detalje indstillinger

Antal måneder Vælg hvor mange måneder, kalenderen skal vise på Admin-startsiden. Du kan vælge mellem 1, 3, 6, 9 eller 12 måneder.
Kalenderen benyttes både som en grafisk visning af de optagede tidspunkter, som allerede er booket. Men også når du opretter en ny tidreserving for en kunde, f.eks. når kunden er ved skranken eller hvis en kunde indtelefonerer en tidsreservation.
Standard er kalendervisning sat til en enkelt måned for enkelthedens skyld. Har du mange reserveringer mere end en måned frem, giver det hurtigere administration med 3 eller flere måneders visning.

Første måned Standard er denne sat til "nuværende" måned - og hvis ingen bestemt måned er valgt - vil første måned synlig i kalenderen være den nuværende. Du kan vælge en vilkårlig måned fra Januar til December. Vi anbefaler, at du lader den være sat til "nuværende", for ikke at vise måneder der allerede er passeret i indeværende år.

Aftalekalendere Sync

aftalekalender sync detalje

Sync URL Kopier denne URLadresselinie og tilgå den fra dit kalendersystem på din PC; Smartphone, Ipad/Iphone - sp vil dine aftaler automatisk dukke op i dine kalendere på andre systemer.

Password Et meget stærkt automatisk dannet password. Du har mulighed for at ændre passwordet til din Sync url, ændrer du password - ændrer sync url sig også, derfor skal du huske at opdatere dine kalendere med ny sync url, når du skifter password.

Postnummer begrænser

postnummer udfyld felter

Ønsker du at begrænse mulighederne for at booke tider hos dig, til personer boende i bestemte postnumre kan du tilføje de postnumre, som du ønsker skal være mulige. Undlad at udfylde postnumre, hvis der ikke er postnummer-begrænsning.

Postnummer felt - Undlad at ændre i denne indstilling.

Postnumre Tryk på den blå knappostnumre knap for at starte en tilføjelse. Skriv laveste postnummer i feltet "fra" og højeste postnummer i feltet "til" tryk derefter den blå knap "tilføj postnummer" igen for at gemme den nye indstilling

For at gemme de nye indstillinger - tryk "Gem" eller "Gem og Luk"

gem gemluk luk knap

"Gem og Luk" og "Luk" Fører dig tilbage til Admin Startside.

Næste trin butiksoplysninger

Indstillinger for admin startside


Admin-startside - eksempel m/3 kalendermåneder og næst-kommende aftaler i toppen

BookingPortalen 24d.dk    Kontakt    Copyright © 2020 - 2025   Icode.dk